Arterin (recenze): Skutečně snižuje cholesterol?

publikováno , naposledy aktualizováno 11. 3. 2024

Snížení cholesterolu je velmi záslužným úkolem, protože jeho vyšší hladina může do budoucna zvyšovat riziko vzniku chorob kardiovaskulárního systému. Kromě zdravějšího jídelníčku, omezení neřestí a pohybu vám může pomoci podpořit vaši snahu doplněk stravy Arterin Cholesterol.

arterin cholesterol recenze

Cholesterol je látka, bez které se naše tělo tak úplně neobejde. Nemá tedy úplně smysl bojovat o to, aby jeho množství v organismu kleslo na absolutní nulu. Bez něj by nebylo možné správně produkovat hormony či vitamín D, který se v organismu generuje po vystavení slunečnímu záření.

Na druhou stranu, čeho je moc, toho je příliš. Pokud je celková hladina cholesterolu v těle příliš vysoká, a pokud navíc převládá i zlý (LDL) cholesterol, který se usazuje v tepnách, rozhodně jde o důvod, proč co nejrychleji šlápnout na záchrannou brzdu. Naštěstí, aktivní snahou a změnou životního stylu je možné na snížení jeho množství přímo působit, takže situace rozhodně není ztracená.

💡  Nakupujte bezpečně: Arterin nebo jakýkoliv jiný doplněk stravy na snížení hladiny cholesterolu doporučujeme kupovat v ověřených e-shopech. Získáte záruku toho, že se jedná o 100% originální výrobek se zárukou kvality. ✅  Arterin na Benu.cz

Může vám ve vašem dlouhodobém snažení podat pomocnou ruku doplněk stravy Arterin na cholesterol?

Co je Arterin?

 

✅ Arterin je značka doplňků stravy, které se dají sehnat ve volném prodeji.  Asi nejznámějším výrobkem z portfolia je Arterin Cholesterol, který obsahuje v každé kapsli látky přírodního původu.  Patří k nim například bylinky a vitamíny, které podporují elasticitu cév a normální hladinu cholesterolu.

Tip redakce – Arterinarterin na cholesterol recenze

💊 doplněk stravy ve formě tablet

✅ přispívá k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi
✅ příznivě ovlivňuje hladinu krevních lipidů
✅ působí jako antioxidant
✅ podporuje normální funkci krevních cév

 

 

Jaké je jeho složení?

Některé látky, které ✅ Arterin obsahuje, lze najít i v jiných doplňcích stravy z této kategorie. (Například v Cholestenu.) Na první pohled se nám ale jeví jako dobré.

Najdeme v něm vedle sebe:

  • Artyčok
  • Rostlinné steroly
  • Vitamín C
  • Bergamot

Kompletní složení

Aktivní látka Obsah v 1 tabletě
Bergamot (Citrus Bergamia) 200 mg
Fytosterolestery 120 mg (12,24 g/100 g)
Výtažek z Artyčoku (Cynara Scolymus) 80 mg
Kyselina askorbová (Vitamín C) 20 mg

Jak už bylo řečeno, některé z těchto látek jsou důležité pro udržení normálního stavu cévních stěn (vitamín C je důležitý pro produkci kolagenu, který má na pružnosti tkání hlavní podíl). Další látky jsou zase cenné antioxidanty.

Arterin (recenze): Skutečně snižuje cholesterol?

Jak se užívá?

V průběhu dne by se měly užít 1-2 kapsle. Vždy by se měly brát po jídle. Ideální čas pro jejich užití je pak (možná pro někoho trochu překvapivě) až večer.

Jaká je cena a kde koupit?

Arterin (recenze): Skutečně snižuje cholesterol?

Doplněk stravy ✅ Arterin Cholesterol se dá koupit v lékárnách, spíš bychom vám ale doporučili odebírat zboží z doporučených stránek.

Cena za jednu kapsli tohoto doplňku stravy je trochu vyšší, na druhou stranu, tento doplněk stravy může podpořit i normální stav cévní soustavy, která může vlivem zvýšené hladiny cholesterolu dlouhodobě trpět. Pro představu, větší balení seženete za částku kolem 799,-. Větší balení je ale cenově výhodnější než nákup toho malého, takže se po něm při dlouhodobém používání hodí sáhnout spíš.

Přečtěte si: Víte, co je chitosan?

Jaké jsou s Arterin zkušenosti?

Nyní se zaměříme na to, co o užívání doplňku stravy Arterin říkají lidé, kteří se do něj rozhodli vložit svou důvěru. Sáhli by po něm znovu?

Když se mrkneme na jejich konkrétní slova, vidíme, že o Arterin nejčastěji říkají, že:

Výhody
  • Tento doplněk stravy používají dlouhodobě
  • Jim vyhovuje jeho snadná dostupnost
  • Podle jejich mínění zabírá rychle a dobře ho snášejí
  • Že u nich postupně došlo k úpravě hladiny cholesterolu

Ti nespokojení nejčastěji zmiňují, že:

Nevýhody
  • Na ně funguje tak, jak má
  • V novém upraveném složení chybí zásadní látka
  • Tablety jsou příliš velké

Zkušenosti z internetu

arterin zkušenosti diskuze
Zdroj: Zbozi.cz

Z výše uvedených hodnocení a zkušeností lidí můžeme dlouhodobé užívání tohoto doplňku stravy doporučit.

Myslete ale na to, že u cholesterolu je velmi důležitá i dobře nastavená životospráva, která má na jeho množství v těle taktéž nezanedbatelný vliv. Proto se vyhněte kouření a pití nadměrného množství alkoholu. Dobře vám udělá i pohyb, konzumace zdravých tuků (například Omega-3) a redukce nasycených tuků. V neposlední řadě také nezapomeňte redukovat svou stresovou zátěž.

Alternativy doplňku stravy Arterin

Chcete si doplněk stravy ✅ Arterin porovnat s dalšími přípravky? Napsali jsme pro vás další recenze. Doplněk stravy Cholesten a Cholestmizin.

 

Také máte s doplňkem stravy Arterin pozitivní zkušenosti? Budeme rádi, když nám je napíšete do komentářů pod článkem.

 

 

Redakce magazínu

MUDr. Zdeňka Fantová
Studovala jsem 1. Lékařskou fakultu Univerzity Karlovy v Praze a promovala v roce 1991. Praxi jsem získala v oboru všeobecné praktické lékařství. Přípravu jsem absolvovala ve Fakultní nemocnici v Olomouci, v ambulanci primární péče a v ambulancích a lůžkových odděleních specialistů. Atestační zkoušku ze všeobecného praktického lékařství jsem složila v roce 1995. Poté jsem pracovala jako praktický lékař v ordinacích obvodních lékařů jako zaměstnanec. Od 1. března 1998 provozuji soukromou praxi. Zde na Hlidejsizdravi.cz působím v roli garanta obsahu a všechny články prochází mou odbornou kontrolou.

Napsat komentář